петак, 19. новембар 2010.

Nevergreen-New empire


Bend Nevergreen dolazi nam iz Subotice i sva njihova izdanja objavili su u Madjarskoj.Ovaj album,Uj Birodalom prevedeno na srpski znači Nova Imperija tako da sam i dobio cd na kojem piše New Empire,jer pesme su sve na engleskom otpevane.Koliko sam upućen,bend planira da se malo više promoviše po Srbiji i ex Yu prostorima pa su izuzeli pesme snimljene na madjarskom i sveli su ovo izdanje na 10 pesama.
Ovde se srećem sa odličnom gotik svirkom,dosta melodičnim pevanjem,sve u svemu slično većim skandinavskim bendovima koji praktikuju ovaj fazon ali moram istaći ni malo lošije od istih.Šta više Nevergreen mogu slobodno stati rame uz rame sa jednim Charonom ili Sentencedom.
Moze vas iznenaditi odluka da obrade Madonu i to pesmu Frozen ali mogu vam reći da super baka nije nikada zvučala sa ovoliko m..a.Duboki vokal,dosta orkerstracija i ženskih bek vokala i pesme skoro u izjednačenom tempu i moćni rifovi-sve odlike odličnog gotik žanra su tu,zamerki nema.
Sve u svemu poslastica za metal-gotik fanove a ja bih izdvoio pesme Now and forever u kome je solo odlično odsviran,Sad wings of the war i naslovnu New empire.

Ocena 9/10
Alek

Нема коментара:

Постави коментар